Skylights Illuminate PAST Innovation Lab

Photo source
Major Industries recently provided a few Auburn® glass skylights for the PAST Foundation Innovation Lab in Columbus, Ohio.

The PAST Foundation is made up of scientists and educators who work together to create programs for STEM (Science, Technology, Engineering and Math) schools that focus on a learn-by-doing approach.

The newly renovated warehouse that’s home for the Innovation Lab is divided into hands-on learning labs with flexible seating areas and access to the latest technology.

WSA Studio designed the space, which has a central design feature – a large “agora” space that can accommodate overflow from adjacent classrooms and provides additional separate learning space.

The highlight of the space are two large Auburn® glass single slope skylights that provide access to daylight for both the space itself and the adjoining rooms.

Access to natural light, especially in a location such as this in the central part of a building, can make the space feel more inviting, and cut down on artificial lighting needs during peak use hours.

For more information on our Auburn® line of skylights, click here.

600450 Skylights Illuminate PAST Innovation Lab
Date: 25 May 2016

See more news about:

See more from these topics:

Others also read

All of Modplan’s products are carefully selected to offer industry-leading advantages.
Kawneer systems help transport interchange move into the 21st Century
Reynaers brings simplicity and strength to Paris’ horizontal skyscraper, the Macdonald Warehouse.
JEB fabricated 34,000 square feet of glass for the multi-purpose facility, including cold-formed glass, a unique application that requires bending an insulating glass unit (IGU) into its final, installed position.
The ongoing "Corvin Promenade" renewing development wouldn't be complete without CE Glass Industries' laminated glass.
China Ginza Tokyo is a luxurious and unique building expressing the spirit of Chanel through a façade generating images and acting as lighting for the building.

Add new comment